Valuta kr $

Villkor

 

Beställningsvillkor

Betalning med PayPal

Använd PayPal för att enkelt och tryggt betala till oss. Med PayPal kan du sätta in pengar med American Express, VISA & MasterCard. Du behöver inte vara PayPal-kund utan kan betala med ditt kort som PayPal-gäst.

Läs mer om PayPal här: www.paypal.se

 

Chokladexpress.se sparar ingen information om kortet, den informationen lagras endast hos PayPal.


 

Beställningar utan fullständiga kontaktuppgifter till beställare kommer inte att skickas.

Tänk på att kontrollera att mottagaradressen är korrekt. Har mottagaren en c/o-adress, portkod, bor tillfälligt eller om paketet ska skickas till ett företag måste dessa uppgifter framgå. Ska paketet skickas till sjukhus eller liknande är det viktigt att avdelningsnamn och avdelningsnummer anges. Paket som inte når mottagaren pga bristfälliga adressuppgifter ersätts inte.

 

Byte och ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen gäller inte byte och ångerrätt på så kallade färskvaror som bl. a konfektyr. (Distans- och hemförsäljningslag (2005:59) 4 § Bestämmelserna om ångerrätt i 9-16 §§ gäller inte distansavtal om .. en vara som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gammal ..
Naturligtvis ersätter vi trasiga eller felaktiga produkter. Vi återbetalar kund inom 30 dagar i det fall kunden på riktiga grunder häver köpet.


Tvist

Vid eventuell tvist är vår policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.
 

Övriga frågor

Kontakta oss om du har ytterligare frågor. Vi försöker alltid vara snabba på att svara.

 

 

| by Net Partner 011

.

Internetbetalning